0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Waarom biologische beauty producten?

Waarom biologische beauty producten?

Een gezonde levensstijl voor een happy life!

Op een gemiddelde dag smeert de gemiddelde persoon 10 verschillende producten op het lichaam. Dat geeft de huid vele mogelijkheden om deze producten te absorberen (Wist je dat onze huid 60% van elk product wat wij uitwendig gebruiken absorbeert)! De gevolgen daarvan zijn zorgelijk omdat onze lever geen synthetische stoffen / chemicaliën kan verwerken. Natuurlijke producten zijn niet alleen beter voor onze gezondheid maar zijn ook nog eens biocompatibel met onze huid en daardoor zeer effectief. 
 

Effectiviteit

Alle producten bij Eveskiss bevatten natuurlijke mineralen, kostbare oliën en vitaminen om zo tot effectieve oplossingen voor haar en huid te komen. Ingrediënten die uit de natuur worden gehaald en niet uit een laboratorium zijn krachtige moisturizers die diep in de huid doordringen en genezen, in tegenstelling tot kunstmatige stoffen die het probleem maskeren en vaak erger maken. Fruit stamcellen en donker kersensap in Dahliana’s Overnight Fruit Lift crème zijn een paar van die ongelooflijke ingrediënten voor het verminderen van rimpels. Squalaan olie uit koudgeperste olijven en hyaluronzuur in de Squalane Facial Oil en Facial Cream van Indie Lee hebben belangrijke verhelderende en collageen stimulerende effecten. Jojoba olie, Calendula en Vitamine C zijn natuurlijke wondermiddelen en te vinden in alle Yarok haarproducten, vol met vetzuren die de hydratatie verhogen.
 

Natuurlijke geuren vs synthetische geuren

Geur is een ingrediënt dat honderden chemische stoffen maskeert die bedrijven niet hoeven te onthullen op de labels van de producten. Zodra men begint met het gebruiken van luxe biologische producten, zijn deze kunstmatige parfums overbodig. Synthetische geurstoffen die je in de meeste verzorgingsproducten aantreft worden door de huid geabsorbeerd en leiden steeds vaker tot bezorgdheid over hormoonstoringen en kanker. Het inademen van toxische bestandsdelen kunnen daar ook toe leiden en allergieën, astma en migraine veroorzaken.

Het vervangen van synthetische stoffen met geurende producten zoals de Indie Lee Body OilsDahliana cleansers en Schmidt's Deodorant hebben kalmerende effecten en zijn een natuurlijk, gezond alternatief om heerlijk te ruiken.
 

De voordelen voor de gezondheid op de lange termijn

Het eten van verwerkte, geconserveerde voedingsmiddelen resulteert in een minder goede gezondheid en doet afbreuk aan de kwaliteit van ons leven (The Organic Effect) – datzelfde geldt voor het aanbrengen van dit soort producten op onze huid. Het elimineren van toxische en synthetische stoffen uit onze dagelijkse routine zal op de langere termijn een gezondere levensstijl bevorderen en dat resulteert weer in... een Happy Life!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »