0

Uw winkelwagen is leeg

Totaal: €0,00

Geen producten gevonden...

Nieuw merk | JOIK

  • Geplaatst op
  • Door Nancy van Waasdijk
  • Geplaatst in JOIK
  • 0
Nieuw merk | JOIK

Eveskiss blijft zoeken naar geweldige groene merken die passen binnen onze filosofie. Het Estlandse JOIK heeft onze harten gestolen met haar prachtige range producten, van zeep tot verzorgende crèmes en geweldige geuren voor in huis. Alle JOIK producten hebben een heerlijke geur, zijn bijna helemaal natuurlijk, veilig en een absoluut genot om te gebruiken en te zien!

De naam JOIK komt van het woord "joik" - de oude zangstijl van natuur liefhebbende Sami. Sami zijn een van oorsprong een nomadisch volk dat het Noord-Europese Lapland bewoont. Joik is een unieke vorm van culturele expressie, het overbrengen van emoties en het beschrijven van mensen, dieren en de natuur. Joik geeft tradities door, maar is tegelijkertijd voortdurend in ontwikkeling en in lijn met de hedendaagse wereld. Het bedrijf JOIK draagt dezelfde waarden. JOIK waardeert oude vaardigheden van het gebruik van de natuur ten voordele van gezondheid en welzijn, maar evolueert voortdurend en maakt producten die passen bij moderne mensen en emotie voortbrengen.

 

Geschiedenis van het merk JOIK

JOIK's verhaal begon in het jaar 2005, toen oprichtster Eva-Maria Õunapuu op zoek was naar hoge kwaliteit geurkaarsen om tijdens de donkere en koude herfst- en winteravonden te branden. Het vinden van geschikte kaarsen bleek moeilijker dan verwacht. Het branden van op aardolie gebaseerde paraffine kaarsen bleef haar teleurstellen aangezien de geuren van deze kaarsen niet aan haar verwachtingen voldeden. Dit zette haar aan om in de wereld van geurkaarsen te stappen en te leren hoe een hoge kwaliteit, schoon brandende kaarsen te maken die heerlijk aroma’s verspreiden.

Een geschikt alternatief voor paraffine vond ze in natuurlijke soja en de volgende stap was het geweste aroma te vinden. Het proces om de kaarsen precies goed te krijgen was lang en uitdagend maar Eva-Maria slaagde er in. Uiteindelijk bleken de kaarsen zo goed te zijn en vonden andere mensen ze ook heerlijk. En zo is het idee geboren om te beginnen met het verkopen van haar geurkaasen.

Stap voor stap werd deze hobby omgezet in een succesvol bedrijf. In de loop der tijd werd natuurlijke cosmetica aan de lijn toegevoegd. Het belangrijkste aspect van JOIK producten is dat zij altijd hoogwaardige natuurlijke ingrediënten bevatten. Dit is een lang proces van onderzoek en testen dat vooraf gaat aan de lancering van alle nieuwe JOIK producten.

JOIK is nu het meest succesvolle natuurlijke cosmetica merk uit Estland. Alle JOIK producten worden met de hand vervaardigd in Estland. JOIK verwerkt met de grootst mogelijke zorg de ingrediënten in haar producten en de mensen van JOIK zijn zeer begaan met het merk. Alle JOIK producten zijn zo natuurlijk mogelijk en verzorgen en verwennen het lichaam met de beste ingrediënten en geven ook nog eens veel plezier dankzij het mooie design en de geweldige aroma's/geuren.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »